Translate

понеделник, 22 януари 2018 г.

Първият град от турнето на Лили Иванова, което и тази година е под надслов „За пълноценни мигове с музиката“, вече е напълно разпродаден



Няколко седмици след обявяването на датата, местата за концерта в Пловдив вече са изчерпани. Градът на тепетата ще посрещне голямата ни изпълнителна на 21 февруари в спортната зала на най-новия спортен комплекс С.И.Л.А.
Партньор на Лили Иванова отново е Лидл България, чиято платформа за пълноценен начин на живот вдъхновява името на турнето. „Музиката, музикантите, новите песни, екипът, с когото работя, и най-вече публиката – моят най-точен критерий за всичко. Това за мен означава пълноценното общуване с музиката“, споделя голямата ни певица.
В Пловдив голямата ни изпълнителка ще излезе пред над 2 000 човека, като на сцената с нея ще бъдат доказани музиканти като Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.
Лили Иванова обяви първите дати от турнето си през 2018 буквално дни след изключително успешното национално турне миналата година, завършило с два поредни напълно разпродадени концерта в зала 1 в НДК в края на месец октомври. След Пловдив другите градове с потвърдени концерти са Варна (20 март, в Двореца на културата и спорта във Варна) и Русе (22 март в зала Булстрад Арена). Трите концерта са само началото от серия зали и градове, които ще бъдат обявявани постепенно. 
Билетите за събитията са вече в продажба в мрежата на Eventim и онлайн.

Няма коментари:

Публикуване на коментар