Translate

понеделник, 29 януари 2018 г.

Проведе се шестият боксов турнир, организиран от Националния клуб на привържениците на Левски София и Българска федерация по Бокс



В битките, за втори пореден път, участие взеха и състезатели от Лацио, като в София пристигна сериозна група с ултраси от Рим.
Нощта бе с 22 вълнуващи двубоя, като 3 от тях са професионални срещи. Официалното афтър парти се проведе в хитовата легенда на нощния живот в столицата - Biad Premium Club.
Водещ на събитието бе Играта. А сред официалните гости - Светослав Сапунджиев - ген. секретар на БФБ, Венцислав Николов - председател на Ус на български професионален боксов съюз, Александър Томов - председател на клуб Борба към СК Левски, петкратен световен шампион, петкратен европейски шампион, медалист от три олимпиади, Живко Вангелов- двукратен световен и двукратен европейски шампион, медалист от олимпийските игри в Сеул, Даниел Илиев - звезда в кикбокса и ММА и шампион на SFC от последната гала вечер по бойни изкуства, провела се в София, Евгени Русев - член на управителния съвет на Левски, Красимир Иванов - изпълнителен директор на Левски, Даниел Боримиров - легендарен футболист на Левски София, герой от световното първенство по футбол в САЩ 94, директор на ДЮШ Левски, Константин Папазов - Тити - треньор на БК Левски иТодор Стойков - президент на БК Левски Лукойл.
На боксовия турнир специален гост бе и звездната диетоложка Еднжи Касабие,която кацна директно от Бейрут в София, в компанията на очния д-р Фархат,Атанас Лазаров, тв водещия Александър Гогов и Димитър Иванов,собственик на Biad premium club.
Енджи Касабие пристигна с 15 метрова бяла лимузина, съобщиха от ПРофайл.
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар