Translate

понеделник, 29 януари 2018 г.

Нашествие от звезди за Новогодишното парти на ВИП Комюникейшън



Легенди от сцената и екрана празнуваха в Magnito

Любими звезди от сцената и екрана, журналисти и представители на бизнеса отпразнуваха заедно новата година на традиционното събитие на агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.
Домакин на партито бе лидерът на елитната клубна култура - Magnito, а гостите бяха посрещнати от управляващите съдружници на ВИП Комюникейшън - Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.
Специални гости на събитието бяха фолклорната звезда Поли Паскова, естрадните прими Кристина Димитрова, Джина Иванова от Трамвай № 5 и дъщеря й Мартина, естрадната легенда Диана Дафова, певицата Джина Стоева, както и актьорите Симеон Владов, Ники Станчев, Павел Владимиров, популярният психолог Еленко Ангелов, телевизионни звезди и други. Завърналата се от Монако Мисис България Ана Иванова, скандалната бизнесдама Аниела Милушева, призьорите от медицинските награди на ПР-агенцията - проф.д-р Георги Чернев, д-р Емил Бърдаров, корпоративният адвокат Илиян Шопов, младият юрист Явор Харизанов с половинката си Ева Кикерезова, топжурналистката Светослава Рудолф, ген. Красимир Занев - също бяха гости на събитието.   
Вечерта стартира с младите таланти от Мюзик Бокс, дирижирани от рок-певицата Катина Димитрова.
По време на събитието се проведе празнична благотворителна томбола с подаръци от патрньорите на агенцията - винарна  Вила Терес, лидерът в козметиката Рефан, най-добрия сайт за пътувания TopOfertite  и др. Събраните средства, по време на нея, са преведени по сметката на Ротари Клуб Самоков, партньор на кампанията на ВИП Комюникейшън - "Искам да остана да уча и да живея в България".
За поредна година искаме да благодарим на всички медийни партньори, без които не може да се реализира нито един наш проект. Журналистите предоставят на обществото както актуалните новини, така и информират за успехите на българския бизнес, медицина и туризъм, които са в основата на цялостното обществено развитие. И тази година нашият екип подготвя мащабни проекти в тези основни сфери на обществото ни, като основен акцент ще бъде и водещата роля на България в развитието на Балканите", посочват организаторите на събитието Патриция Кирилова и Дончо Георгиев. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар