Translate

петък, 9 февруари 2018 г.

Теленор спечели Награда за иновации в дарителството от работното място през 2017 г.



Отличието на фондация "BCause", Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) и Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) беше присъдено на компанията за дигитализацията на програмата за дарителство по ведомост.
Благодарение на иновативния подход на Теленор, служителите на компанията могат да се включат в програмата и да започнат да даряват само с няколко клика на мобилния си телефон през специално приложение. Това е още един начин за насърчаване ангажирането на служителите към обществено значими каузи като част от политиката за устойчиво развитие на компанията.
Теленор спечели и Бронзов знак за дарителство от работното място за 2017 г. Телекомът получава отличия за програмата си за дарителство по ведомост за четвърта поредна година, а от 2015 г. Теленор подкрепя и една от най-популярните каузи в програмата като отпуска по 6000 лева годишно за образованието на младежи в неравностойно положение по проекта на Фондация "BCause" – "Готови за успех".
Освен дарителство по ведомост, служителите на компанията имат възможност да се включат и в програмата за корпоративно доброволчество. Основно предимство на програмата е възможността за избор на кауза, която всеки служител смята за важна и интересна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар