Translate

понеделник, 19 февруари 2018 г.

Варна бе домакин на академия „Изпечи с любов“



Сред стотиците записали се, над 40 любители пекари имаха късмета да се включат в кулинарните курсове. Те се проведоха в Culinary Arts Institute, част от „Висше училище по мениджмънт“, в началото на месеца. Под наставленията на шеф Васил Якимов участниците приготвиха солени и сладки печива, които замесиха, оформиха и след това изпекоха.
Варна бе първият град след София, в който се провеждаха курсове от втория сезон на Академия „Изпечи с любов“.
С инициативата Академия „Изпечи с любов“, най-разпознаваемата марка брашна „София Мел“, обръща внимание върху създаването на добра хранителна култура и използването на качествени продукти в дома. Кампанията акцентира върху възможността любители пекари да се почувстват като майстори-готвачи и забавлявайки се да се запознаят и изпробват традиционни и иновативни техники при приготвянето на печивата.
Следващите курсове ще се проведат в Плевен на 24 и 25 февруари, в Пловдив на 10 и 11 март и в София на 24 и 25 март. Всеки, който желае да участва в Академията има възможност свободно да се регистрира за участие в предстоящите курсове. Кандидатите трябва да отговарят на условията и правилата, които са публикувани на www.sofiamel.bg/academy.

Няма коментари:

Публикуване на коментар