Translate

петък, 9 февруари 2018 г.

Две поредни стихосбирки издава последователно от началото на годината младата учителка по история Николина Барбутева



Едната е озаглавена "Тake my hand", предстои излизането на четвъртата й стихосбирка "Близост", в която тя пресъздава свои интимни, лични и дълбоко съкровени емоции, преживявания и чувства.  
"Преподавател съм по история в ОУ "Васил Петлешков" в Пловдив. Работата си като учител стартирах благодарение на участието си в програмата "Заедно в час". След двугодишно участие в нея я завърших успешно, след което продължих работата си като учител, а в последствие станах и базов учител към ПУ "Паисий Хилендарски''", споделя Николина. 
Авторката има издадени и други три стихосбирки – „Пътят към любовта , страданието и надеждата”‚ ”Силата на жената”  и „Звезда на любовта”. Освен с поезия, Николина издава и белетристика. В електронен вариант се разпространява романът й „Афера”. Има две издадени авторски песни – „Your name” и  „Всеки миг”. Победител е в множество конкурси за есе с различна тематика.
Мечтите и разочарованията, както и темата за възмездието, присъстват в романа й „Афера”.
„Това е история, която показва, че никога не трябва да се подиграваме с чистите чувства на някого, защото животът е един кръговрат и ако поругаем тази чистота и невинност, ще заплатим за болката, която сме причинили”, коментира Николина Барбутева.


Няма коментари:

Публикуване на коментар