Translate

четвъртък, 22 февруари 2018 г.

Грижата за красивата и здрава коса вече има ново име - GM Beauty Hair Oil



През миналата година на козметичния пазар бе лансирана нова марка, създадена специално за грижата на косата. Олио за коса GM Beauty е изцяло български продукт, сертифициран по европейки стандарт на качество. Неговата формула е на основа на арганово масло, спомага за заздравяванено на увредената коса, правейки я отново мека на допир и възвръщайки естествения й блясък.
GM Beauty Hair Oil съдържа още масло от кактуса „бодлива круша“. Маслото е изключително популярно на пазара в САЩ, като основното му действие е да хидратира и защитава косата. При ежедневна употреба олиото за коса GM Beauty възстановява увредената коса, като я предпазва от накъсване и цъфтежи.
Олиото за коса GM Beauty съдържа и масла от гроздови семки, които допълват комбинацията от натурални масла, като спомага за по-бързия растеж на косата. Коктейлът за косата в GM Beauty Hair Oil се завършва с витамин Е, който е естествен антиоксидант.
Различното в това олио за коса е добавеният в него UV филтър. Той защитава косата от вредните слънчеви лъчи през цялата година, като по този начин предпазва структурата й от накъсване, запазва естествения цвят и нейната жизненост.
Олиото за коса GM Beauty има общо 6 начина на приложение, като може да се нанася на суха
 коса – за придаване на мекота и предпазване от наелектризиране, а също и така на мокра – като дълбоковъзстановяваща терапия при увредена и суха коса. 
GM Beauty Hair Oil се предлага в иновативна airless опаковка. Благодарение на специална клапа, която при натискане на диспенсера избутва продукта нагоре с помощта на вакум,опаковката гарантира използването на 100% от продукта, без загуба на количества от него, които обикновено остават по дъното на бутилката или в помпичката при други продукти. А липсата на въздух в airless бутилката спомага за защита от проникването на бактерии.
1-2 капки са достатъчни, за да се възвърне здравината и красотата дори и на най-увредената и третирана с топлинни уреди коса.

Няма коментари:

Публикуване на коментар