Translate

петък, 9 февруари 2018 г.

Кока-Кола ХБК България АД е новият вносител и дистрибутор на Jägermeister в България



Jägermeister се дистрибутира от Mast-Jägermeister SE и е познат на потребителите със своя неповторим вкус. Най-успешният билков ликьор в света е създаден по специална тайна рецепта от 56 различни натурални съставки: билки, растения, корени и плодове от цял свят преди повече от 80 години. Най‑продаваният първокласен билков ликьор в света се предлага на над 130 пазара и е 8-та по продажби глобална премиум алкохолна марка в света. (5-то място в Източна Европа) 
„Чрез това партньорство ние правим поредната стъпка в стратегията да отговаряме на нуждите на потребителите чрез предлагане на силно и високо-конкурентно портфолио, което се състои от водещи марки и обхваща все по-голям брой поводи за консумация - 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Убедени сме, че новото попълнение в нашето портфолио за дистрибуция с тази прекрасна марка ще създаде уникални перспективи и възможности за нашите клиенти“, сподели Светослав Атанасов, главен изпълнителен директор на Кока-Кола ХБК България.
„Убеден съм, че заедно с нашия нов партньор Кока-Кола ХБК България ще продължим успешното ни пътуване за усъвършенстване на бранда и разширяване на бизнеса в България“, добави Лоранд Пап, Мениджър за България, Унгария, Чешка република, Словакия, Полша и Румъния в Mast-Jägermeister SE.











Няма коментари:

Публикуване на коментар