Translate

четвъртък, 22 февруари 2018 г.

Luxury Weddings Expo 2018 представя звездната си програма



Вече 3 години Luxury Weddings Expo е не просто B2B изложение, насочено към сватбената и събитийна индустрия, а събитието, което показва и моделира тенденциите, като се развива постоянно и надгражда.
Именно на това е заложено и в тазгодишната програма. Посетителите на Luxury Weddings Expo 2018 ще имат възможност да видят и участват в множество мероприятия – лекции, мастър класове, семинари, уъркшопи, съвети на професионалисти, стилисти и имидж-мейкъри, демонстрации на грим, прически и бижута, фото изложби, сладкарски дегустации, състезания, томбола и няколко модни ревюта, които ще накарат всички да затаят дъх.
Ден 1 – 23.02.2018
Гостите ще бъдат потопени в един свят, в който мечтите се сбъдват в Интер Експо Център след официалното откриване в 14:00 от организатора на събитието - Мария Драгижева. Водещият на конференцията и човекът, който ще преведе публиката през това пътешествие на сбъдващите се желания ще бъде известната българска поп звезда – Преслава Пейчева.
Аудиторията ще може да се наслади на професионалната магия на изложителите, да се запознае с тях и да се сблъска лице в лице с последните тенденции и множество сладки изкушения, които ги очакват на щандовете.
На форума ще гостува и един от най-успешните организатори на събития и декоратори в света – Надежда Стоянова. Основателят и мениджърът на най-голямото студио за декор и аранжиране на цветя в Санкт-Петербург - Legi-Artis, пристига за първи път в България, за да вдигне завесата зад тайните на успеха и организацията на мега проекти. Тя ще отговори на въпросите как да достигнем най-високото ниво на дизайн при организацията на събития, как да убедим клиента да плати нужната цена, независимо колко висока е тя и всичко останало, което участниците желаят да научат. Една лекция, която ще ни докаже, че успехът не е нищо повече от добре организиран план!
За грандиозния финал на първия ден ще допринесат две модни ревюта от световна класа – на La Bourjoisie” и Akl Fakih, които идват за първи път в България благодарение на Енджи Касабие и Наско Лазаров. Гостите ще бъдат пренесени в един свят на авангардната красота, провокативните детайли и фината магия, където изненадите няма да бъдат пестени!
Ден 2 – 24.02.2018
Изложението ще отвори вратите си още в 11:00 часа, когато гостите ще бъдат посрещнати от множеството изложители, предлагащи своите продукти, услуги и интересни изненади.
Едно от тях е пътешествие из дебрите на изкустиелните вкусове с Тревор Портели, главен готвач на Кемпински Гранд Арена Банско, който ще издаде тайната на най-добрите сватбени менюта. А когато се говори за изкушения, няма как да не се отдели необходимото внимание и на музиката. Звездата от X Factor Стивън Ачикор, ще накара доброто настроение да пърха из залата под звуците на най-романтичните песни за нашия сватбен ден.
Ще има и демонстрация на грим, която ще покаже малките тайни на занаята, последните тенденции и как всяка жена да заблести с финес. За финал Енджи Касабие ще издаде как да се съчетае модерния начин на живот със здравословното хранене. Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Жан-Клод Ван Дам, Робърт Де Ниро, Джон Траволта, Арнолд Шварценегер, Ева Лонгория и Бритни Спиърс са само част от хората, доверили се на диетоложката.
Ден 3 – 25.02.2018
В 12:00 Фолклорна формация „Звездици“ ще представи своя поглед над запомнящия се сватбен ритуал, а на гостите със сигурност ще им се прииска да се включат в това представление.
Присъстващите ще се потопят в света на тортите и несметните количества допамин със сладкарско ателие „Гаврош“. Тенорът Георги Петров ще ви отведе в един класически свят на фината красота.
Енджи Касабие и Рабих Ел Зейн ще ви гмурнат в дебрите на модерния начин на живот, тайните на връзката, цената на успеха и пътя към щастието.
В 16:00 часа ще се раздават награди на спечелилите и ще бъде закрито изложението.

Няма коментари:

Публикуване на коментар