Translate

петък, 9 февруари 2018 г.

NIVEA дари 52 267 лв. на SOS Детски селища България



За трета поредна година марка №1 в грижата за кожата проведе благотворителната кампания „Приказни моменти на грижа“ в подкрепа на сдружение SOS Детски селища България. Козметичният бранд даряваше на организацията по 30 стотинки от всеки закупен продукт от серията NIVEA Crème. В рамките на тазгодишната кампания бяха събрани 52 267, 80 лв., значително надхвърлящи средствата, събрани от миналогодишната кампания. От старта на инициативата през 2015 г. до момента са дарени общо 130 000 лв.
Лимитираната серия на NIVEA Crème с вече познатите приказни герои – Тео, Мая, Зайо и Феята, но с нови приключения, отново донесе много усмивки и приятни емоции на малки и големи. Към любимия крем в синя кутийка в търговската мрежа се предлагаше и комплект от книжки с приказки: „Тео и Зайо играят на криеница“, „Мая и Зайо отиват на езда“, „Мая и Тео строят замък“ и „Мая и Феята изследват джунглата“.
И тази година инициативата беше подкрепена от много популярни личности. Дивна, Силвия Лулчева, Тита, Драго Симеонов, Криско, Орлин Павлов и музикантите от група „Остава“ застанаха с името си зад кампанията и дадоха пример на хиляди хора из цялата страна. Всеки от тях вдъхна живот на една от приказките от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“, като се превъплъти в героите Мая, Тео, Феята или Зайо. Всички записи бяха обединени в „приказен“ плейлист, достъпен на: https://www.youtube.com/user/NIVEABULGARIA.
Всички любители на синия крем отново имаха възможност да подкрепят инициативата, като споделят във Facebook с хаштаг #ПриказнаСиняГрижа своята кратка позитивна приказка, посветена на семейството, грижата и обичта. Инициативата за написване на детска приказка предизвика истински интерес у приятелите на марката и се включиха десетки. След края на кампанията бе обявена приказка - победител, която беше озвучена от Орлин Павлов и анимирана с рисунки на децата от Сдружение SOS Детски селища София, Перник и Трявна. Приказката може да бъде видяна и чута в Youtube канала на NIVEA България.
На специално събитие по повод края на кампанията Анна Иванова, Бранд мениджър на NIVEA България, обяви постигнатите резултати и връчи чек с дарителската сума на Пламен Стоянов, Национален изпълнителен директор на SOS Детски селища България. „Ние от NIVEA знаем, че семейството е нещо изключително важно и смятаме, че всички деца заслужават да получават любов, грижа и внимание и да имат безгрижно, щастливо, изпълнено с усмивки детство. Затова сме изключително радостни, че можем да дадем своя принос в развитието и израстването на децата, лишени от родителска грижа и да създадем за тях един по-добър свят - приказен и вълшебен. ”, обяви Анна Иванова.
Кампанията в подкрепа на сдружение SOS Детски селища България помага на повече български деца да имат приказното детство, което заслужават. Това е успешно продължение на традицията на NIVEA в отношението към грижата за семейството.

Няма коментари:

Публикуване на коментар