Translate

неделя, 11 март 2018 г.

Лакът за нокти и гримът също стават холограмни




Черна вода за блестяща кожа

  
Не само устните, но и ноктите и лицето, ще са подвластни на тенденцията за повече обем и блясък. При ноктите това ще се постига с лакове с холограмен ефект и перлен завършек. Така господата ще бъдат опиянени от невероятните ефекти, които всяка дама ще може да демонстрира върху ръцете си.
Холограмните ефекти ще навлизат все повече и при основата на грима за лице. През месец март в магазините на dm ще може да се открие основа в нежен розов цвят с копринено мек завършек за перфектен тен от собствения бранд на компанията trend IT UP. Тя е подходяща нанасяне както на цялото лице, така и само за акценти.
Един от иновативните и интересни продукти при почистването на лицето е черната мицеларна вода с активен въглен. Тя е от собствената марка на dm Balea и разработена за отстраняване дори и на тежък грим без да се налага търкане или използване на голямо количество. Текстурата ѝ се доближава до тази на геловете за почистване, но в същото време запазва най-добрите характеристики на мицеларните води и не изсушава кожата.
От Nivea също ще предложат черна мицеларна вода за почистване на многослоен и дълготраен грим и на спирала. Тя е с по-висока концентрация на почистващи съставки като основната е екстракт от черен чай. Очаква се този продукт да е наличен в магазините на dm от месец април.
При грижата за лицето иновации ще предложат и от L’Oreal. Това са скраб продукти със захари, насочени предимно към по-младите дами. Те са с гелообразна структура и съдържат 3 вида фини захари и семена от киви, които нежно почистват лицето и устните. Допълнителен ефект е свиването на порите и така се предотвратява появата на черни точки.


Няма коментари:

Публикуване на коментар