Translate

неделя, 11 март 2018 г.

Натуралното е новото модно

Супер гореща тенденция не само при грима, но и при лайфстайла като цяло е все по-широкото навлизане на натурални продукти. Непрекъснато расте броят на хората, които използват козметика от природни съставки.
За да отговори на този стремеж, dm ще предложи новата си гореща серия сертифицирана натурална козметика alverde naturschoen. Тя използва доказаната ефективност на зехтина, за да предложи на дамите безкомпромисна защита на кожата от вредните влияния на околната и да я запази млада и свежа. Продуктите от тази серия, които вече са достъпни и в България, са олио за лице, околоочен крем, дневен крем и почистващо мляко.
В сегмента на натуралната козметика най-търсени са продуктите от собствените марки на dm. Това се дължи на отличното съотношение цена-качество. Част от тях са в ниския, но основно са в средния ценови клас, като в същото време качеството им е много високо. То се следи в Германия от независими сертификационни институти, които редовно тестват продуктите, които се произвеждат съгласно най-модерните технически стандарти, възможно най-щадящо околната среда и не се тестват върху животни.
В категория „Грижа за тялото“ се очаква да бъдат супер популярни и новите натурални масла за тяло „Wooden Spoon” с аромат на какао и ванилия. Тези продукти са 100% органични и съчетават сурови и необработени масла с безценни билкови екстракти, които не само променят цялостното усещане на тялото и лицето, но и ефективно помагат за поддържането на здрава, млада и неустоимо нежна кожа.Натуралните продукти навлизат и в бита. Все повече нараства интересът към употреба на препарати, щадящи околната среда като перилни препарати, таблетки за съдомиялна или почистващи препарати, които не съдържат изкуствени багрил или ароматизатори. В магазините на dm България може да бъде открито голямо разнообразие от такива продукти от собствената марка на компанията Denkmit nature. Освен, че при тях не се използват вредни за природата съставки, повърхностно активните съставки са произведени от възобновяеми източници.
Друг хит на пролетта ще бъде изцяло органичният препарат за пране „Planet Pure”. В този течен перилен препарат има мощни растителни caпoнини, ĸoитo изпират дрехите ефективно и в същото време нежно предпазват цветовете. Във формулата му няма каквито и да е етерични масла и така продуктът е хипоалергенно безопасен. B препарата не са използвани и увреждащи химически вещества и с него предпазваме както природата, така и себе си. Той е подходящ за всички видове тъкани, за ръчно и машинно пране.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар