Translate

сряда, 14 март 2018 г.

Ефективна защита и детокс на кожата в градска среда от NIVEA

Специално създадена за нуждите на кожата в градска среда, новата серия NIVEA Urban Detox с високоефективни антиоксиданти и хиалуронова киселина осигурява детоксикация на кожата от градските замърсявания, интензивна хидратация и ефективна UV защита. Серията включва защитен дневен крем, детоксикиращ нощен крем и три 1-минутни маски за дълбоко прочистване, интензивна хидратация и свиване на порите.
NIVEA Urban Detox е първата серия, осигуряваща допълнителна защита срещу неблагоприятните влияния, които забързания и динамичен градски живот оказва върху кожата на лицето – силно замърсяване и запушване на порите, загуба на хидратация, преждевременно стареене на кожата и много други. Ефективната формула с хиалуронова киселина и екстракт от органичен зелен чай помага на кожата да се запази свежа и здрава, като интензивно я хидратира и защитава от вредните влияния на градската среда.
Дневният крем NIVEA URBAN SKIN е осигурява интензивна, 48ч. хидратация.
Ефективната формула с естествени антиоксиданти подпомага собствената защитна система на кожата и я защитава от вредните UV лъчи, благодарение на SPF 20.
Докато през деня кожата се защитава, през нощта тя има нужда да се възстанови,  диша и да почива ефективно. Нощният крем URBAN SKIN DETOX ефективно снабдява кожата с антиоксиданти и възстановява оптималното ниво на pH на кожата. Естествените антиоксиданти в нощния крем URBAN SKIN укрепват присъщата защитна функция на кожата. След една седмица редовна употреба кожата сутрин е по-свежа и здрава на вид.
Тъй като градският въздух съдържа миниатюрни частици, понякога 20 пъти по-малки от самите отвори на порите, почистването в дълбочина е един от най-важните етапи в грижата за кожата. Трите 1-минутни детоксикиращи маски за лице NIVEA Urban Detox почистват кожата в дълбочина, като намаляват влиянието на вредните фактори на околната среда. 1- минутната маска с бяла глина и екстракт от магнолия действа като магнит и детоксикира кожата, „издърпвайки“ замърсяванията, себума и излишното омазняване, предотвратява появата на пъпки и позволява на кожата да диша свободно. Маската за лице Urban Detox с био зелен чай и хиалуронова киселина ексфолира мъртвите клетки на кожата и я почиства в дълбочина, като същевременно я хидратира мигновено. Третата от серията 1-минутни маски за лице Urban Detox е със самозагряваща се формула за дълбоко почистване и свиване на порите. Гелообразната формула с екстракт от магнолия детоксикира кожата, като намалява въздействието на стресовите фактори на околната среда и ежедневните замърсяванията.
Новата серия NIVEA Urban Detox дарява кожата с точно това, от което се нуждае, за да бъде свежа и защитена през целия ден и да устои на предизвикателствата на забързания градски живот.

Няма коментари:

Публикуване на коментар