Translate

понеделник, 23 април 2018 г.

Актуалните модели обувки за пролетлято 2018 според световно известния дизайнер Roberto Botticelli


Велур и питон последен писък през пролетта


За предстоящия пролет/лято 2018 новите ни колекции отново предлагат доза стил и елегантност. Дамската колекция е насочена предимно към високите токове. Актуални модели са:
- тип "колона" на платформа, с детайли от метал или седеф;
- деколте с пух и ток тип "стилето";
- деколте с ток тип "колона", с платформа, от финни кожи или питон;
- боти с прецизни детайли (като седеф и др);
- сникърси с ефект тип "чорап";
- сникърси на цветя или с бляскав ефект.
За господата, през настоящия сезон, се набляга отново на лекотата на подметките, която се комбинира с използването на материали като велур и обработени кожи. Актуални модели са:
- дерби;
- олекотени мокасини;
- слип-он от редки кожи с цветни подметки или тип "напетнени";
- сникърси с ефект тип "чорап" от технични тъкани.

Най-използваните кожи са от типа "напа", велур (леки материи) и питон. А за спортната линия също и различни технични тъкани.
И за двете колекции (пролет-лято) се насочихме към ярки тоналности, изкрящи цветове. За жените огледален лак или нашите флуоресцентни питони. Разбира се, основни цветове остават бялото, червеното, синьо и черно.
Тайната на успеха на нашите обувки (Roberto Botticelli) е качеството и използването на редки кожи от най-висок клас, съчетани с майсторската изработка в осъществяването на всеки един модел.
Брандът ни има дълга история на традиционното обувно майсторство. Нашите творби винаги са насочени към класическия стил на голямото производство и актуалните тенденции. Винаги успяваме да предложим един нов продукт, без да се отказваме от класицизма си.
Успехът ни се състои в представянето на иконични модели, преразгледани в зависимост от актуалните тенденции и нуждите на пазара в настоящия момент. Нашите иконични модели са: за дамите - деколте, сандали, сникърс с ефект "чорап"; за господата - мокасината, слип-онът и също сникърс тип "чорап" с леки и цветни подметки.
Дамите избират почти винаги обувки на високи и изтънени токове, но също и сникърси в ярки цветове и забележими аксесоари. Господата държат на класиката, но не пренебрегват и актуалните сникърси.




Няма коментари:

Публикуване на коментар