Translate

петък, 13 април 2018 г.

Размяна на дрехи с благотворителна кауза


Средства ще бъдат дарени в подкрепа на клиника за лечение и кастрация на бездомни животни.

На 15 април в София ще се проведе шестото поред събитие „ВЪРТИДРЕШКА“, посветено на размяна на дрехи с благотворителна кауза. Организаторите от „Empty Your Wardrobe“ обещават незабравимо изживяване с много музика, творчески работилници, размяна на дрехи и аксесоари, свежи коктейли и вкусни хапки.
Размяната на дрехи, започва точно в 12.00 ч. в клуб „Culture Beat”. Всеки, който има ненужни дрехи в гардероба, може да дойде и да ги замени за други, които отново да облича. Изискването е те да са запазени, чисти и добре изглеждащи. 
Ръчно изработени предмети с традиционни шевици, дизайнерски чорапи с различни апликации,натурална козметика, тихи книжки за деца, оригинални предмети за дома са само част от работилниците, които ви очакват.
Първата колекция на организаторите, посветена на четирите стихии – Земя, Огън, Въздух, Вода, наречена ЗОВВ, също ще намери своето специално място по време събитието.
Част от същността на събитията „ВЪРТИДРЕШКА“е доброволчеството и доброто дело! Екипът ще дари сума в подкрепа на Фондация "Очи на Четири Лапи“ и техния проект Отвори очи. По време на събитието ще има дарителска кутия, в която всеки може да дари сума в подкрепа на клиниката за лечение и кастрация на бездомни животни “ЧЕТИРИ ЛАПИ” в гр. Банкя. 
След събитието, тениските, които не намерят своя нов собственик, ще бъдат изпратени към „Плетчица“ и тяхната инициатива "Дари тениска, спаси една плетка!"
Te преработват текстила и го използват за направата на прежда, с която създават красиви бижута, пуфове и възглавници.

Няма коментари:

Публикуване на коментар