Translate

сряда, 25 април 2018 г.

Поредно отличие за SiteMedia Consultancy на световните 2018 IN2 SABRE Awards EMEA


Агенцията получи Сертификат за отличие в категорията PR Agency Marketing в една от най‑авторитетните комуникационни надпревари

Eдни от най-авторитетните световни награди за комуникации, SABRE Awards, обявиха своята класация 2018 IN2 SABRE Awards за най-добрите агенции, кампании и клиенти, които са се отличили през изтеклата година с иновативни подходи, инструменти или управление на проекти за региона Европа, Близък Изток и Африка. SiteMedia Consultancy e наградена със Сертификат за отличие в категорията PR Agency Marketing с инициативата #MidWeekPRmeetUp. За пореден път агенцията успява да се пребори за отличие в изключително конкурентна надпревара с водещи световни комуникационни агенции като Weber Shanwdick, FleishmanHillard, Hill+Knowlton, Havas PR, BBDO, Edelman, Burson-Marsteller, MSLGROUP, Porter Novelli и много други.
-Приемаме това отличие като поредното доказателство, че комуникационният пазар в България се развива не само в крак със световния, но и успяваме да реализираме проекти, които да впечатлят дори и едни от най-опитните световни специалисти в областта. Това отличие е следствие не само на нашите усилия, то е признание за целия пазар. За всички специалисти, студенти, практици, академични изследователи, всички приятели на комуникациите. Защото всички ние правим нашата общност. Защото всички участваме в развитието на сектора ни. Без добре развит пазар няма как иновативните услуги да се приемат и да се внедрят в практиката. Затова и подобни отличия са позитивен знак за правилната посока, която бизнесът държи. Показват, че вече не следваме тенденциите, а ги водим и участваме в тяхното създаване, сподели Любомир Аламанов, управляващ партньор в SiteMedia Consultancy. Той допълни, че се  готвят и за трети пореден път да отбележат 07 юли - професионалния празник на ПР специалистите. 
-Комуникационната общност в България има с какво да се гордее и всички успехи през последната година показват, че сме на прав път и усилената работа се възнаграждава, сподели още той.
#MidWeekPRmeetUp е дългосрочна инициатива на SiteMedia Consultancy, която цели да предостави възможност на ПР практици да дискутират различни теми в областта на комуникациите. Под формата на редица неформални сбирки и дискусии с гост-лектори едни от най-добрите специалисти в сектора в България, инициативата се стреми да запознае всички, които желаят да се развиват в сферата на комуникациите, с най-новите тенденции и иновативни практики в реалния бизнес и по този начин да подпомогне образованието при изграждането на следващото поколение ПР професионалисти. Чрез добри практики и реални казуси от бизнеса, ПР общността в България представя пред младите специалисти и студентите какви са основите на комуникационния бизнес в страната, както и какви са последните тенденции в развитието на бранша. С повече от 25 различни събития и над 2000 участници до сега, инициативата се доказа като полезна както за специалисти с дългогодишен опит в областта, така и за студенти, желаещи да се развиват в областта.


Няма коментари:

Публикуване на коментар