Translate

четвъртък, 17 май 2018 г.

Спри агресията по пътищата, стани един от нас


Най-зрелищното шоу със собственоръчно направени автомобили „Луда надпревара“ ще открие сезон 2018 година на 26- 27 май в София - Околовръстен път, Симеоново.
„Спри агресията по пътищата, стани един от нас“ – е казузата на най-зрелищната надпревара със саморъчно и тематично направени автомобили - „Луда надпревара“. За най – малките си фенове, организаторите са подготвили коли на любимите анимационни герой.
Любителите на адреналина могат да покажат шофьорски умения, предвидливост, точна преценка, бързи и адекватни животоспасяващи реакции в една контролирана и обезопасена среда.Само тук, в атрактивното шоу и уникална по рода си шоу програма зрителите ще видят удар с 20 км в час и ще се замислят как би изглеждал в реална ситуация при удар със 120 км в час. Ще видят още автогладиатори,които ще се борят с брутални саморъчно направени, автомобили, като последния останал на ход ще грабне титлата на „Луда Надпревара“. Присъстващите ще видят на живо и как се заснема игралният филм „Автогладиатори“ с опасни каскади и специални ефекти.
Зрелищното шоу кара малки и големи да се замислят как биха реагирали на пътя в опасна ситуация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар